BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,17
ALTIN 2.476,66
HABER /  GÜNCEL

TRT çalışanları Laila'da eğlendi!

TRT Haber Dairesi Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği "Haberciler Gecesi"nde hem eğlence hem de altı çizilecek mesajlar vardı. İşte ayrıntılar...

Abone ol

TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz, TRT Haber Merkezi'nin doğru, tarafsız haberciliğin öncüsü olduğunu söyledi. TRT Haber Dairesi Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği ''Haberciler Gecesi'' Laila'da yapıldı.

Geceye katılan TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz, burada yaptığı konuşmada, TRT Haber Merkezi'nin, kurumun her zaman yüz akı olduğunu vurguladı. Demiröz, çalışanlara seslenerek, ''Gerçekten de her şart altında, her türlü zorluğu yüklenerek, her türlü riski yüklenerek haber üretiyorsunuz. Kurumumuzun gerçekten mesai kavramı tanımadan çalışanları sizlersiniz. Onun için çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Demiröz şunları kaydetti:

'Gerçekten biz doğru, tarafsız haberciliğin öncüsüyüz ve öyle olmak durumundayız. Bu konuda karşılaştığımız her türlü güçlüğe yönetim olarak göğüs geriyoruz. Göreve başladığım ilk günlerde arkadaşlarıma 'tarafsız ve doğru habercilik yapacağız, sonuna kadar arkanızdayım' dedim. Bugün de bu sözü söylüyorum.''

TRT Haber Dairesi Başkanı Tuğrul Utku da konuşmasında, çok yoğun ve başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirtti.
TRT Genel Müdürü Demiröz'ün sorunların çözümü noktasında kendilerine her zaman destek verdiğini kaydeden Utku, ''TRT Haber Merkezi en büyük, en güçlü ve en güvenilir haber merkezidir'' dedi.

Geceye Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Nazmi Bilgin, Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut ve  TRT Haber Dairesi'nin eski çalışanları da katıldı.