BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Trilyonları afiyetle yediler

Yaklaşık beş ay önce vefat eden Fahrettin Aslan'ın miras kavgası sonunda yargıya intikal etti.

Abone ol

Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın mirası mahkemelik oldu. Aslan'ın büyük oğlu Sacit Aslan, "Babamın karısı ve oğlu, benim ve kardeşlerimin hakkını yiyor" diyerek dava açtı. 

Gazinocular Kralı'nın büyük oğlu Sacit Aslan dün, eşi Yasemin Kutsi ve avukatları ile bir basın toplantısı düzenleyerek ilginç açıklamalar yaptı. Babasının, yaklaşık 200 milyon dolar (yaklaşık 270 milyon YTL) civarı nda bir mal varlığı olduğunu belirten Sacit Aslan bu servetten kendisine ve beş kardeşine hiç pay verilmediğini, trilyonlarca nakit paranın ve kira gelirlerinin babasının eşi Arzu Aslan ile üvey kardeşi Mehmet Aslan'ın kontrolünde olduğunu söyledi. Sacit Aslan, "Bu iki kişi tüm mirası kendileri almak istiyor, beni ve kardeşlerimi yok sayıyorlar" diyerek şöyle devam etti: "Babam ölüm döşeğinde tüm aileyi başı- na topladı. Zor konuşuyordu. (Ben öldükten sonra miras kavgası yapmanızı istemiyorum. Tüm kardeşler notere gideceksiniz ve mirastan küçük oğlum Mehmet'in lehine feragat ettiğinizi söyleyeceksiniz. Mehmet çok dürüst bir çocuk. Cuma namazlarını kaçırmaz onda Allah korkusu var. Annesi de üç kere Umre'ye gitti.) dedi. Bu manevi baskıyla, babamın son isteğini yerine getirdik. İsteği olsun, birkaç saat fazla yaşasın düşüncesindeydik. O zaman her birimize 500 bin YTL verileceği, babamdan sonra da mirasın adil olarak bölüştürüleceği vaat edildi. Mehmet, Kur'an üzerine yemin etti. Ancak sözler tutulmadı. Bunun için de hakkımı mahkemede aramaya karar verdim"

Suçlanan kardeş konuştu: Ciddiye almıyorum

Fahrettin Aslan'ın küçük oğlu Mehmet Aslan üvey ağabeyi Sacit Aslan'ın ithamlarıyla ilgili olarak Bugün'e konuştu: Aslan şunları söyledi: "Sacit Aslan babamın sağlığında da bazı suçlamalarda bulunmuştu. Ama babam ona cevap vermezdi. Ben de babam gibi davranıyorum ve kendisini kaale almıyorum. Benim üste para vererek dizilerde oynadığım iddiası da doğru değil. Bunu herkes kolaylıkla öğrenebilir."

Haber: Nur Özdemir
Kaynak: