BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,97
ALTIN 2.447,14
HABER /  MAGAZİN

Travesti Kadola uzun fotoşop ayarı!

’Güneşi Gördüm’de travesti Kado’yu oynayan Cemal Toktaş filmin yurtdışı afişindeki bir fotoşop ayarını çok beğenmiş....

Abone ol

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ’Güneşi Gördüm’de travesti Kado’yu oynayan Cemal Toktaş, ’Orada Neler Oluyor’da rolüyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu:

BİR DAHA TRAVESTİ OYNANAM

Toktaş “Bir daha kimse bana o rolü yaptıramaz. Travestiyi oynatamaz. Yaşadıklarım hiç kolay değildi. Psikolojim bile alt üst oldu. Şu an öyle bir teklif gelse düşünmeden hayır derim. Kendimi bir daha öyle görmek istemiyorum.”

BACAKLARIMI FOTOŞOP'LA UZATMIŞLAR

Filmin yurt dışı afişindeki halini gördüğünde en çok bacaklarına şaşırdığını söyleyen Toktaş “Fotoşopla bacaklarımı uzatmışlar. Çok güzel olmuş” dedi.

O ÜNLÜ YAZAR KİM?

Filmin afişlerini hazırlayan, Hollywood’da ’Kill Bill’, ’Soğuk Dağ’ filmlerinin afişlerini de tasarlayan Emrah Yücel ise Nicole Kidman ve yönetmen Tarantino ile yakınlığı yüzünden başına neler geldiğini anlattı:

“Geçen yıl ünlü bir yazarımız Amerika’ya yeni yazdığı kitabıyla geldi. ’Bunu Tarantino’ya verelim de filmini çeksin’ dedi. Kitabı Tarantino’ya versem çöpe atardı. ’Olmaz’ demeye çalıştım. Anlamadı. Nicole Kidman ile fotoğraflarım yayınlanınca Türkiye’den ünlü bir klima firması arayıp ’Kidman’ı bizim reklamda oynaması için ikna etsene’ dedi.”