BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Transferin en gözdesi Rıdvan Dilmen

Şansal Büyüka, NTV'yle 5 yıl için 10 milyon dolara anlaşan Rıdvan Dilmen'den vazgeçmiyor..

Abone ol

Süper Lig’in yayın haklarını yıllığı 321 milyon dolardan satın alan Digitürk, Rıdvan Dilmen’den vazgeçmiyor.

Önceki günlerde NTV’yle masaya oturup 5 yıl için 10 milyon dolarlık söz kesen ünlü yorumcu için devreye giren Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, önceki gün Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’e Rıdvan Dilmen’i almak istediklerini bildirdi.

Fakat Ferit Şahenk, bu gibi konularla ilgilenmediğini belirterek adres olarak NTV Genel Müdürü Cem Aydın’ı adres olarak gösterdi. Görüşmeler tüm hızıyla sürüyor fakat Lig TV’nin bu isteği gerçekleşirse, onlar için biraz tuzlu olacak.

NTV’DE YAYIN YOK

ÇÜNKÜ bu transferi zorlaştıran en büyük etken Dilmen’in 4 milyon dolarlık tazminatı. Lig TV, Rıdvan hocayı almak istiyorsa bir futbolcu için ödenen rakamlara benzeyen 4 milyon dolarlık ’bonservis’ ödemek zorunda.

DİLMEN’İN bu konudaki tutumu da tabii ki çok önemli.. Çünkü gelecek sezon maç görüntülerini sadece Lig TV ve TRT yayınlayabilecek, NTV görüntüsüz yayın yapacak. Bu transferin birkaç gün içinde çözülmesi bekleniyor ancak Lig TV’nin Rıdvan’ı alması için 10 milyon dolardan fazla bir teklif yapması gerekecek.