BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Trafik canavarı 9 can aldı

İzmir ve Bitlis’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. <br/>Bitlis’in Tatvan ilçesin...

Abone ol

İzmir ve Bitlis’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Bitlis istikametinden Tatvan istikametine doğru seyir halinde olan F. A. Yönetimindeki 01 FA 986 plakalı kamyon, aynı yöne giden ve sürücüsü belirlenemeyen 73 KC 710 plakalı otomobil ile Bitlis-Tatvan-Ahlat yol ayrımında çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle metrelerce sürüklenip takla atan otomobildeki 6 kişi yol kenarına savruldu. Meydana gelen trafik kazasında İslam Güner, Kübra Güner, Zemin Güner, Filiz Güner ile Mehmet Emin Güner olay yerinde hayatını kaybederken, ismi belirlenemeyen ve ağır yaralı olan 3 yaşlarındaki bir çocuk ambulansla Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza sonrası olay yerine giden vatandaşlar, kamyon ile çarpışan otomobilden 6 kişinin etrafa fırladığını ve 4 kişinin olay yerinde öldüğünü, 3 ve 4 yaşlarında iki çocuğun da ambulansla hastaneye kaldırıldığını, fakat çocuklardan birinin hastanede hayatını kaybettiğini, diğer çocuğun da durumunun ağır olduğunu söylediler.
Kazayla ilgili soruşturma sürerken, kaza yapan araçlar yoldan kaldırılarak karayolu tekrar trafiğe açıldı.

İZMİR’DE TRAFİK KAZASI: 4 ÖLÜ
İzmir ili Torbalı ilçesinde meydana gelen kazada 4 kişi öldü. Kaza, Torbalı-Kemalpaşa yolu Çapak kavşağı mevkiinde gece geç saatlerinde meydana geldi. Kazada 2’i çocuk 4 kişi hayatını kaybederken, ağır yaralanan çocuklardan biri ambulans helikopter ile İzmir merkezindeki hastaneye sevk edildiği belirtildi.
Kazada Hayati Balta ile Osman Balta’nın yanı sıra Fidan ve Ayfer Balta isimli çocuklar yaşamını yitirirken, Osman Güzel oğlu ağır yaralandı. Olayda, kazaya karışan araçlar hurdaya döndü. Kazaya anayolda dönüş olmadığı için ters yönde giden aracın sebep olduğu iddia edildi. Yaşamını yitiren 4 kişi Torbalı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili olarak tahkikat sürüyor.