BIST 9.700
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.430,07
HABER /  GÜNCEL

Trabzonzspor'da üç yabancı krizi

Süper ligin lideri Trabzonspor'da, kampa katılmayan üç yabancı futbolcu sıkıntı yarattı.

Abone ol

Teknik Direktör Şenol Güneş'ten izin almadan, kampın ilk gününde Antalya'ya gelmeyen Jaja, Alanzinho ve Colman için Belek'ten getirilen notere, tespit yaptırılıp, zabıt tutturuldu.
 
Lig TV internet sitesinin haberine göre kampa katılmadıkları her gün için cezaları katlanarak artacak olan bu üç futbolcunun, Antalya'ya geldikleri ilk gün savunmaları alınacak ve neden kampa katılmadıkları sorulacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay vermesi halinde Trabzonspor yönetiminin, disiplin yönetmeliğine göre Colman, Alanzinho ve Jaja'ya ceza vereceği öğrenildi.

JAJA'YA AYRICA CEZA
 
Ligin ilk yarısı bitmeden izin almadan Trabzon'dan ayrılan Jaja'ya ise ayrıca bir ceza verileceği açıklandı.
 
Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, transfer arayışları devam ediyor. Liverpool'da forma giyen Jovanoviç'in takımından ayrılmak istemediğini açıklamasından sonra Polonya'ya yönelen Trabzonspor Brozek kardeşler için Wisla Krakow'un kapısını çaldı.

OLUMLU YANIT
 
Sezon başında Wisla Krakow'dan, Glowacki'yi transfer eden Trabzonspor yönetiminin Polonyalı ikiz kardeşler forvet Pawel Brozek ile sol kanatta oynayan kardeşi Piotr Brozek için olumlu yanıt aldığı öğrenildi.
 
Trabzonspor yönetimi adına iki gün önce Polonya'ya giden yönetici Tuncay Bekiroğlu, Glowacki'nin de devreye girmesi ikiz futbolcularla el sıkıştı.
 
Tuncay Bekiroğlu'nun, Polonya kulübüyle pazarlıklara devam ettiği, Başkan Sadri Şener'in de bu pazarlığı yakından takip ettiği belirtiliyor.