BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Trabzonspor'un ayağı yerden kesildi

SunExpress, Türkiye Basketbol 2. Ligi takımlarından Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün ulaşım sponsoru oldu.

Abone ol

Buna göre, Trabzonspor Basketbol Kulübü kafilesi deplasmanda oynayacağı maçlar için, SunExpress’in iç hat uçuşları dahilindeki illere ücretsiz seyahat edecek. Sponsorluk anlaşması, play-off maçları da dahil olmak üzere, 2010 lig sezonu sonuna kadar geçerli olacak.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, “SunExpress olarak, sunduğumuz ticari hizmetin yanında, uçtuğumuz şehirlerin sosyal ve kültürel hayatına destek olmaya da gayret ediyoruz. Bu kapsamda, değerli yönetimi ve kadrosuyla, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin en iddialı takımlarından Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün sponsorluk talebini memnuniyetle kabul ettik. Uçuş ağımızın önemli noktalarından biri olan Trabzon’a, bu vesileyle destek olmaktan mutluyuz. Sponsorluğumuzun hayırlı olmasını umuyor, takımımıza Beko Basketbol Ligi yolunda gönülden başarılar diliyoruz.” dedi.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Genel Direktörü Doğan Hakyemez ise “Trabzon halkı spora çok yakın. Trabzonspor’un kuvvetli markasını futboldan sonra basketbolda da yerleştirmeye kararlıyız. SunExpress’e bize verdiği destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Artık deplasmanlara giderken içimiz rahat.” dedi,

SunExpress halen Trabzon’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e haftada 21, İzmir’e 7 ve Antalya’ya 3 olmak üzere, haftada karşılıklı toplam 62 karşılıklı uçuş gerçekleştiriyor. SunExpress’in bilet fiyatları iç hatlarda her şey dahil 49.99 TL’den, dış hatlarda da 49.99 Avro’dan başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, yetkili acentelerden ve 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden satın alabiliyor.