BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,02
ALTIN 2.445,36
HABER /  SPOR

Trabzonsporda Yattara şoku

Trabzonspor, maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Antrenmana ameliyat olan Zafer Yelen'le birlikte, milli takım kamplarında bulunan Song ve Cale katılmazken, milli takım kampından dönen Ceyhun ve Gökhan takımla çalıştı. Bu arada antrenmana çıkan Yattara, takım arkadaşlarıyla şakalaştıktan sonra kısa süre koşunun ardından teknik direktör Hugo Broos'un yanına giderek ayak bileğini gösterdi. Broos'la bir süre görüşen Yattara daha sonra çalışmaya devam edemeyince salona gitti. Yattara'nın Galatasaray maçında oynayıp, oynamayacağının yapılacak olan son kontrollerden sonra belli olacağı belirtildi.

BROOS'UN 11'İ BELLİ OLDU

Öte yandan Bordo - mavililer antrenmanda koşunun ardından Galatasaray maçına yönelik taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Broos, as takımda Sylva - Tayfun, Giray, Egemen, Ferhat - Serkan, Selçuk, Colman, Gabric - Alanzinho ve Umut'a görev verdi. 1 - 1 sona eren karşılaşmada yedek takımın golünü Gökhan atarken, As takımın golü ise Umut'tan geldi.