BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.393,97
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'da ayın futbolcusu seçildi

Trabzonspor'da oynadığı maçlarda gösterdiği göz alıcı performansla tüm kesimlerden alkış alan oyuncu ayın futbolcusu seçildi

Abone ol

Trabzonspor'da, 'TrabzonCell Ayın Futbolcusu' bu sezon ligde 11 golle en fazla golü bulunan oyuncu olan Burak Yılmaz seçildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, 'TrabzonCell Ayın Futbolcusu' yarışması sonucu belli olduğu belirtilerek, ''Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımımızın en golcü ismi olan, ekim ayında oynadığı maçlarda gösterdiği göz alıcı performansla tüm kesimlerden alkış alan Burak Yılmaz, ekim ayının en iyi futbolcusu seçildi''denildi.

Burak'ın ekim ayında ligde 6 gol, A Milli Futbol Takımı'nda da 1 gol attığı vurgulanan açıklamada, ''Burak, TrabzonCell abonelerinin gönderdiği oyların yüzde 75'ine sahip olarak TrabzonCell Ayın Futbolcusu ödülünü almaya hak kazandı. Geçtiğimiz sezon bu ödülü iki kez kazanan Burak bu sezon ilk kez taraftarlarımızın bu ödülüne layık görüldü. Ekim ayının en iyi futbolcusu seçilen Burak, ödülünü, 6 Kasım'da Trabzon'da oynayacağımız Kayserispor maçından önce alacak''ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, ''TrabzonCell Ayın Futbolcusu' yarışmasında kasım ayı oylamasının da devam ettiği kaydedildi.