BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.411,56
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Torku Konyaspor maçının gollerini kim attı?

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor, taraftarı önünde Torku Konyaspor'u konuk etti.

Abone ol

Torku Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, Mustafa Yumlu'nun ikinci yarıda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak üst üste 3. galibiyetini aldı. 
 

GOL 56.DK (MUSTAFA YUMLU): Trabzonspor aradığı golü Mustafa ile buldu. Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Mustafa Yumlu, güzel bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da baskıyı devam ettiren Trabzonspor bu sefer ikinci gol için Torku Konyaspor kalesine yükelenmeye başladı. Hücumda çok etkili olan bordo-mavililer çok geçmeden farkı 2'ye çıkaran golü buldu.

GOL 71.DK (MUSTAFA YUMLU): Takımının ilk golünü kaydeden Mustafa 71. dakikada bir kez daha sahneye çıktı. Bordo mavililer, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Kale sahasına gelen topu Itandje, ceza alanı dışına yumrukladı ve ceza alanı dışına çıkan topa Malouda'nın sert şutu Mustafa Yumlu'ya çarpan top ağlarla buluştu.


TRABZONSPOR : 2 - TORKU KONYASPOR: 0
Stat: 
Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Özgür Yankaya, Nihat Mızrak, Cemal Bingül
Trabzonspor:  Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan Adın, Aykut Akgün (Dk. 46 Janko), Zokora, Yusuf Erdoğan, Adrian, Malouda, Henrique (Dk. 67 Soner Aydoğdu) (Dk. 75 Abdülkadir Özdemir)
Torku Konyaspor: Itandje, Ali Turan, Kokalovic, Selim Ay, Ergün Teber, İshak Çakmak (Dk. 62 Mehmet Güven), Ali Çamdalı, Recep Aydın (Dk. 69 Ömer Ali Şahiner), Erdal Kılıçarslan, Djalma (Dk. 62 Gekas), N'douassel 
Sarı kartlar: Dk. 28 Aykut Demir, Dk. 58 Adrian, Dk. 81 Janko (Trabzonspor) Dk. 55 N'douassel, Dk. 80 Kokalovic, (maç bitimi) Selim Ay  (Torku Konyaspor)
Goller: Dk. 56 ve 71 Mustafa Yumlu (Trabzonspor)

TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN