BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.407,47
HABER /  DÜNYA

Taraftar operasyonunda 6 gözaltı daha

İstanbul Polisi tarafından taraftar gruplarına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında arama listesinde bulunan 6 kişi daha gözaltına ...

Abone ol

İstanbul Polisi tarafından taraftar gruplarına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında arama listesinde bulunan 6 kişi daha gözaltına alınarak emniyete getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan ve aralarında Ultraslan lideri Muzaffer Şirin ve Rauf Büyük’ün de bulunduğu 13 kişi ise, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 4 ilde taraftar gruplarına yönelik 200 adrese gerçekleştirilen operasyonlarda 84 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlardan 6 kişi dün emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken bugün de aralarında Ultraslan lideri Muzaffer Şirin ve Rauf Büyük’ün de bulunduğu 13 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Böylece toplam 19 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmış oldu.
Öte yandan yapılan operasyon kapsamında arama listesinde bulunan 6 kişi daha bugün gözaltına alınarak Vatan caddesinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ederken yarın sabah adli mercilere sevk edilmesi bekleniyor.
(İHA)