BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,54
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Serkan Balcı'ya sahip çıktı

Trabzonspor, Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarına yanıt verdi.

Abone ol

Trabzonspor, Serkan Balcı'nın geçen sezon oynanan Beşiktaş maçında bilerek oyundan atıldığı iddialarını yalanladı. Bordo-mavili kulüp, "suçluyla suçsuzun ayrımı sadece adaletin hassas terazisinde belirlensin" dedi.

Trabzonspor Kulübü, şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan 2 kişinin teknik takibe takılan telefon konuşmalarında Serkan Balcı'nın adının geçtiği yönündeki iddialara ilişkin resmi internet sitesinde açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, bazı medya organlarında Trabzonsporlu futbolcu Serkan Balcı'nın geçen sezon Beşiktaş ile oynanan lig maçında bilerek oyundan atıldığı yönünde haberlere yer verildiği anımsatıldı.

Açıklamada, Balcı'nın konuyla ilgili olarak yönetim kuruluyla görüştüğü ifade edilerek, ''Oyuncumuz Serkan Balcı, konuyla ilgili olarak yönetim kurulumuza bahse konu kişilerle hiçbir diyaloğunun bulunmadığını, hatta kendilerini tanımadığını dahi açıkça dile getirerek, bugüne kadar futbol hayatı boyunca şerefiyle mücadele ettiğini, bundan böyle de aynı şekilde yoluna devam edeceğini vurgulamıştır'' denildi.

Serkan Balcı'nın böylesine bir davranış içerisine girmesinin mümkün olamayacağı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Serkan Balcı, gerektiğinde söz konusu haberler hakkında şahsen yasal süreci başlatacağının da bilgisini vermiştir. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak takım kaptanlarımız arasında yer alan bu sporcumuza güvenimiz sonsuzdur. Serkan Balcı, takımımızın en önemli oyuncularından biridir ve kulübümüzün formasını giymeye başladığı ilk günden itibaren gerek verimi gerek de davranışlarıyla her zaman örnek olmuştur. Bu gerçekler ışığında beklentimiz, oyuncumuzun delilsiz suçlamalara muhatap edilmemesidir.

Ülke futbolu adına son derece kritik bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde tüm kesimleri bir kez daha sağduyulu davranmaya çağırıyor, suçluyla suçsuzun ayrımının sadece adaletin hassas terazisi tarafından belirlenmesini arzuladığımızı kamuoyuna duyuruyoruz.''