BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,70
ALTIN 2.380,50
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzonspor oyuncusu muradına erdi

Trabzonspor'un başaralı savunma oyuncusu Tayfun Cora, hayatını Gülsima Yılmaz ile birleştirdi. Çiftin heyecanı görülmeye değerdi.

Abone ol

Tayfun aldığı bu moralle en kısa zamanda sahalara döneceğini belirterek, maça çıkarken bile bu kadar heyecanlanmadığını söyledi.

Trabzonspor'un başaralı oyuncusu Tayfun Cora, Saylamlar Otel'de düzenlenen törende Gülsima Yılmaz ile dünyaevine girdi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kıydığı nikah töreninde genç çiftin şahitliklerini Teknik Direktör Şenol Güneş ile eski başkanlardan Özkan Sümer yaptı.

Düğüne, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetim kurulu üyeler, futbolcular, teknik heyet, Karadenizspor yönetim, teknik heyet ve futbolcuları ile çiftin yakınları katıldı. Tayfun Cora, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Çok heyecanlıyım. Maça çıkarken bile bu kadar heyecanlanmamıştım. Çok mutluyum. Damatlığımı arkadaşım tasarladı. Yakıştığını düşünüyorum" dedi. Uzun süren sakatlığının ardından koşulara başladığını belirten başarılı savunma oyuncusu, "Bu moralle sezon başında takımla birlikte olacağımı düşünüyorum. Her şey benim için çok güzel gidiyor. Umarım bundan sonrada böyle gider" diye konuştu.