BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.380,27
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yenimahallede vergi mesaisi

Yenimahalle Belediyesi, vatandaşların belediyeyle ilgili işlemlerinde sıkıntı çekmemeleri için yeni bir uygulamaya daha imza attı.

Abone ol

Vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla veznelerini hafta sonlarında da açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, Emlak, İlan ve Reklam Vergisi ve işyerlerinden alınan Çevre Temizlik Vergileri'nin 2010 yılının ilk taksitlerinin 31 Mayıs 2009 tarihinde sona ereceğini bildirdi.

Yenimahallelilerin mağdur olmaması için semt birimi tahsilat bürolarının resmi günlerde de açık olacağını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, web sayfasından ödeme yapabileceği gibi Çayyolu, Batıkent, Karşıyaka, Gazi Mahallesi ve Şentepe'de bulunan semt birimi tahsilat bürolarımızdan vergi ödemelerini gerçekleştirebileceklerini söyledi. 19 Mayıs resmi tatil olmasına rağmen, 'Hizmette Sınır Yok' sloganıyla vatandaşlara her türlü kolaylığı sağlamaya çalıştıklarını belirten Yaşar,
vatandaşların ödemelerini biran önce yapmalarını sağlamak amacıyla kredi kartlarıyla da ödeme yapabileceklerini kaydetti.