BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzonspor güven verdi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Portekiz'in güçlü ekibi Porto karşısında aldıkları 1-0'lık mağlubiyeti önemsemedi.

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Portekiz'in güçlü ekibi Porto karşısında aldıkları 1-0'lık mağlubiyete rağmen takımının performansından genel olarak memnun olduğunu ifade etti.

Güneş, takımının kendine güvendiğini ve rahat oynamaya çalıştığını söyledi Yurt dışı kampında oynadığı ilk ciddi hazırlık maçında Portekiz Ligi'nin güçlü temsilcisi Porto'ya 1 - 0 mağlup olan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonrası basın toplantısı düzenledi.

Takımın performansından genel olarak memnun olduğunu belirten Güneş, "Wegberk Beeck takımına oranla Porto çok daha ciddi bir sınav oldu. Fizik kalitesi ve teknik kapasite olarak deneyimli bir takım. Bizim takımın ise oyun anlayışını ve gücünü bu aşamada görmüş olduk. Denk bir maç oldu.

Bizim için iyi bir ölçü oldu. Takımım kendine güveniyor, rahat oynamaya çalışıyor. Hatalar ve eksikler var olumlu bir tablo oldu" şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile göz dolduran kaleci Onur ise Porto'nun çok güçlü bir rakip olduğunu belirterek, "Porto, saygı duyulması gereken bir takım. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Daha çok eksiklerimiz var. Böyle devam ederse yeni sezona çok iyi bir şekilde gireceğimizi düşünüyorum. Taraftarlar gibi şampiyonluk bizim de beklentimiz. Kendi aramızda bunu hep konuşuyoruz" ifadelerini kullandı.

 Barış Memiş de hazırlık maçlarını ciddiye aldıklarını ifade ederek, "Porto gibi önemli bir takım ile oynadık. Eksiklerimizi giderip yeni sezona iyi başlamak istiyoruz. Bende kendi adıma hep daha iyisini yapmak için çalışıyorum" dedi.