BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  SPOR

Trabzonspor dünya markası olacak

Trabzonspor'da 4. Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Basın toplantısında konuşan Güneş taraftardan sabır istedi.

Abone ol

Güneş "Trabzonspor taraftarı bu takımın sembolüdür, gururudur ve geleceğidir. Sabretmeyi ve desteklemeyi bilirlerse başarıya ulaşırız.^" diye konuştu.. 

Şenol Güneş, Hugo Broos'la yollarını ayrıran Trabzonspor ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının karşısına geçen tecrübeli teknik adam, "Camianın isteğine cevap vererek buraya geldim, yeniden burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Dünyayı dolaşsanız da geleceğiniz yer bellidir. Bana düşen camianın beklentisine cevap vermek. Trabzonspor marka değeri olan bir takımdır ama dünya markası haline gelmelidir" diye konuştu.

"Başkalarından ders almaya gerek yok ama yine de açılıma devam edeceğiz" diyen Güneş, "Tüm deneyimimi Trabzonspor'un geleceği için ortaya koyacağım. Her kesimden insanla görüşeceğim. Şu anda uzun konuşmayı doğru bulmuyorum. Kore'den beni uğurlarlarken, çok hüzünlü bir ortam vardı. Bugün basın toplantısı düzenlemek istemiyordum ama çok ısrar oldu ve kıramadım. Trabzonspor taraftarı bu takımın sembolüdür, gururudur ve geleceğidir. Sabretmeyi ve desteklemeyi bilirlerse başarıya ulaşırız. Doğru işlere dokunmayacağım ama yapılan yanlış varsa onları düzeltmeye çalışacağım" ifadelerini kullandı.