BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,20
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Başbakan'a gidecek!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyarete gidecek olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener Başbakandan ne isteyecek?

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek, bazı konuları kendisine ileteceği bildirildi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Şener'in 25 Nisan Pazartesi Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaretinde Trabzon'da yapımı süren tesisler, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun UEFA Şampiyonlar Ligi kriterlerine tam uyum sağlar hale getirilmesi ve Akyazı Projesi ile ilgili konularda bilgi vereceği belirtildi.

Başbakan Erdoğan'a gösterdiği hassasiyet nedeniyle teşekkür eden Şener, açıklamasında şunları kaydetti:

''Trabzon'un tesis zengini bir kent haline gelmesi sadece sportif anlamda değil, sosyokültürel alanda da büyük önem taşımaktadır. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı matematiksel olarak garantilememiz, bu ligin kriterlerine uyum adına, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bazı zorunlu düzenlemeler yapılması ihtiyacını beraberinde getiriyor. Bu ihtiyaçların tamamını Sayın Başbakan'a ileteceğiz. Kendisi de zaten başından beri bahsettiğimiz konulara son derece hassas yaklaşıyor ve Trabzon'un bir spor kenti haline gelmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu gösteren Başbakanımız'a bu vesileyle bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.''