BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor 46. yaşını kutluyor

Taraftarlar, Trabzonspor’un kuruluşunun 46. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.<br/>Beşirli Mahallesi Sahili’nde saat 22.30’de toplanan çok sayıd...

Abone ol

Taraftarlar, Trabzonspor’un kuruluşunun 46. yıl dönümünü coşkuyla kutladı.
Beşirli Mahallesi Sahili’nde saat 22.30’de toplanan çok sayıda bordo-mavili taraftar, yaklaşık 6 kilometrelik mesafede aralıklarla havai fişek ve meşale yakarak kulüplerinin kuruluş yıl dönümünü kutladı. Bordo-mavili taraftarlar, ellerinde meşaleleri yakıp kulüpleri lehine tezahüratlarda bulunurken bazı taraftarlar da deniz araçlarıyla kutlamalara eşlik etti. Organizasyona Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte taraftarların katıldığı organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzonspor’u layık olduğu yerlere taşımak istediklerini belirterek, “Trabzonspor’un yeniden yapılanmaya ihtiyacı vardı. Şu anda onun çalışmalarını yapıyoruz. Bu sene bizim yapılanma yılımız. Allah nasip ederse kendi içerimizdeki bozuklukları düzeltip ondan sonra Türk futbolunu düzeltmemiz lazım. Artık maçların sahada kazanılması gerektiğini herkese öğretmemiz gerekiyor” dedi. Hacıosmanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“El ele verebilirsek Trabzon insanı bu ülkede çok şeyi başarmıştır, bunu da başarırız inşallah. Trabzonlu duruşunu sergileyen bir takım sahada olacak. Futbolcularımız sahada terinin son damlamasına kadar mücadele edecek. Hiç kimse biz şampiyon olacağız diyemez. Çünkü maçlar sahada kazanılıyorsa lig sonuncusunun da, başındaki takımında şampiyon olma hakkı vardır. Biz namuslu, dürüst bir şekilde mücadelemizi verelim de sonunda kim kazanırsa kazansın, onu da alkışlayalım. Ama kazanan biz olalım.”

"2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR"
İbrahim Hacıosmanoğlu’nun konuşmasının ardından organizasyonun yapıldığı alana alkışlar eşliğinde gelen Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzonspor 2010-11 sezonu şampiyonu olduğunu belirterek, "2010-2011 Süper Lig sezonunun şampiyonunun sizin gönüllerinizin takımı Trabzonspor olduğunu dünya alem biliyor. Bu nihayetin tescilinin olması yönünde mert, yürekli ve dik durabilen Trabzonspor’umuzun başkanı, arkadaşlarını ve diğer arkadaşlarımızı, taraftarlarımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, taraftarlarla horon oynadı. Ardından ise saatler 23.30’u gösterdiğinde ilk meşaleyi Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaktı. Ardından sahili dolduran binlerce bordo - mavili taraftar ile denizden teknelerde bulunan taraftarlar meşalelerini yaktı. Meşale gösterisinin ardından ise havai fişek gösterisi yapıldı. Kutlama etkinlikleri kolbastı ve horon oynayarak eğlenen taraftarlar, kutlamaların ardından dağıldı.
(İHA)