BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,77
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gürsel Tekin'den Sarıgül iddiasına cevap

Siyasette iddialı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Gürsel Tekin, bilek kesme iddiasını yalanladı.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Mustafa Sarıgül CHP'ye gelirse bileğimi keserim" iddiasının kendisine ait olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde çok konuşulan iddiayı köşesine taşıyan Sabah yazarı Mahmut Övür'e Tekin, sitem dolu mail gönderdi.

Siyasi yeni öngörülerinin bulunduğunu belirten Tekin, iddiayı dedikodu olarak niteliyor. Tekin'in açıklamasını yayınlayan Övür, daha sonra kendi cevabını veriyor. Yazara kulak veriyoruz. 

PARTİMİZ HERKESE AÇIKTIR

"(...)Siyasal yaşamımda bütün öngörülerimin ve iddialarımın arkasında olduğumu en iyi siz bilirsiniz. 'Yanıldı' iddialarınız, kamuoyu yoklamaları ile ilgiliyse bana sorsalar bir siyasetçi olarak bu iddiamı bugün de tekrarlarım. Bunun dışında siyasal öngörülerimin hiçbirinde yanılmadım ve yarın da yanılmayacağım. Sizinle en son 1 yıl önce bir pastanede görüştüğümüzde önümüzdeki süreçte bizleri bekleyen zorlukları size söyledim ve eminim ki en iyi siz hatırlarsınız.

Sarıgül kısmına gelince bileğimi falan kesmem, partimiz herkese açıktır ve herkes istediği zaman CHP'ye gelebilir. Bu dedikoduları kimden duyduysanız yalandır.
Yeni öngörülerimi merak ediyorsanız en kısa zamanda size bir mail gönderebilirim.
Saygılarımı sunuyorum.
Gürsel TEKİN"

Sayın Tekin; sadece mailinizi vermek isterdim ama şunları söylemeden edemeyeceğim:
Son dönemi saymıyorum, her CHP kurultayında "büyük değişim olacak" dediğiniz halde olmadığını ve 2007 başında "İki ay içinde AK Parti gidecek, çok şey değişecek" dediğinizin de çıkmadığını sadece ben değil bütün çevreniz biliyor. Elbette buna rağmen yeni öngörülerinizi merakla bekliyorum.
Kahvenin 40 yıl hatırı var derler ama mailin ne kadar bilmiyorum. Dostlar maille değil yüz yüze görüşür."