BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon'da yıkımlar devam ediyor

Trabzon trafiğine önemli bir rahatlama getirecek olan, Erdoğdu Yolu’nda kamulaştırılan binaların yıkımı devam ediyor.

Abone ol

Trabzon'da, Atapark ile Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi arasını kapsayan Erdoğdu Yolu’nda yıkım çalışmaları yanı sıra sanat yapılarından olan taş duvar, tretuar gibi çalışmaların da yapımına başlandı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önemli projelerinden biri olan Erdoğdu Yolu’na kazma vurmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Bilindiği gibi yüklenici firma, kamulaştırılan binaların yıkımına bu ayın başı itibariyle başlamıştı. Bir taraftan yıkımlar devam ederken diğer taraftan da kamulaştırmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

2014 yılına kadar tamamlamayı planladığımız Erdoğdu Yolu’nun genişletilmesiyle birlikte Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında kalan yolu genişleterek vatandaşların hizmetine sunacağız. Bu yol ile birlikte kentin güneyine ve merkez köylere olan ulaşımına önemli bir rahatlatma getireceğine inanıyorum. Vaat ettiğimiz projeleri bir bir hayata geçirmeye başladık. Bizlere destek veren kurum, kuruluş ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”
dedi.