BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Düzce yeni eğitim yılına hazır

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, kentte bulunan tüm okulların 2010-2011 eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi.

Abone ol

Düzce Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer referandum olduğu için okulların hazır hale getirilemeyeceği düşüncesiyle bakanlığın okulların açılışını 14 Eylül salı gününe ertelediğini belirtti.

Yeni okulların eğitim öğretime açılacağın bildiren Milli Eğitim Müdürü Sezer, “Bu yıl 40 derslikli Metek konutlarında yapılan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu açılacak. Beyköy Beldesinde 16 derslik Beyköy İlköğretim okuluna ek olarak açılmış olacak. Bostanyeri mevkiinde 12 derslikli Ak Şemsettin İlköğretim Okulu eğitim öğretime başlayacak. Akçakoca’da yapımı devam eden TOKİ konutlarında 16 derslik okulumuzun hazırlıkları devam ediyor. Bu okulu okullar açıldıktan sora açıcağız. Anaokullarından biri bitim aşamasında okulların açılmasına yetişmedi ama en yakın zamanda anaokulunu da açıcağız. Konuralp’te anaokulumuz var. Beyköy’de ki anaokulumuzun inşaatı da devam ediyor” şeklinde konuştu.

Yusuf Sezer KPSS deki belirsizlik sonuçlandıktan sonra Düzce’ye 170 öğretmen atanacağının müjdesini verdi.