BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Trabzonda Yattara sürprizi!

Trabzonsporlu Yattara'ya iki büyük teklif var. Peki Yattara ne düşünüyor. Gitmek mi kalmak mı istiyor?

Abone ol

Trabzonsporlu taraftarın gözbebeği Yattara yuvadan uçuyor. Katar'dan gelen cazip teklif Gineli yıldızın başını döndürdü. Futbolcu basın toplantısı düzenleyerek takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

BU SEFER AYRILMAK İSTİYORUM


Katar'ın Al Sadd Kulübü'nün transfer etmek istediği İbrahima Yattara, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar her şeyi Trabzonspor'da kazandığını belirterek, ''Her şeyi bana bu takım verdi. Ama futbol hayatı böyle. Ben aileme, ülkemdeki yakınlarıma bakıyorum. Hem Trabzonspor için hem de benim için büyük bir teklif geldi. Bunun için çok mutluyum. Bu sefer Trabzonspor'dan ayrılmak istiyorum'' dedi.

BUGUN BU İŞ NETLEŞECEK

Katar kulübünün teklifini değerlendirmek istediğini ve Trabzonspor'un kararını beklediğini ifade eden Yattara, ''Çok iyi bir teklif. İnşallah Trabzonspor kabul eder ve ben de ondan sonra giderim. Yönetimin kararını bekliyorum. Bugün bu iş netleşecek. Benim işim futbol oynamak. Sorun çıkarmam. Gitmesem de futbol oynamaya devam ederim. Ekmek paramı bu işten kazanıyorum. Mecbur oynayacağım'' diye konuştu.

BU SEFER BÜYÜK BİR TEKLİF

Basın toplantısını Trabzonspor taraftarından izin almak için düzenlediğini kaydeden Yattara, şunları söyledi:

''Trabzonspor taraftarının beni çok sevdiğini biliyorum. Ben de onları seviyorum. Ben onlardan izin almak için bu toplantıyı düzenledim. Futbol hayatı bu. İnsanlar beni yanlış anlamasınlar. Son maçlarda cip alınmadığı için oynamadım diye yazılanlar doğru değil. Maçtan 5 gün önce araba aldım. Herkes Ankaragücü maçında sakatlandığımı biliyor. Sakatlığım nedeniyle oynayamadım. 5 sene Trabzonspor'da oynadım. Bu yıl 6. yılım. Trabzonspor'da mutlu günler geçirdim. Bugüne kadar çok teklif aldım ama bu teklifler zayıf tekliflerdi. Bu sefer büyük bir teklif ve bunu değerlendirmek istiyorum.''

10 MİLYON AVRO ÖNERDİLER

Yattara ile Fransa'nın Paris Saint German Kulübü'nün de ilgilendiği ve yetkililerinin de Trabzon'da olduğu bildirildi.

Fransız kulübünün ilk etapta 8 milyon avroluk bir öneride bulunduğu Katar Kulübü'nün ise 10 milyon avro civarında teklif yaptığı öğrenildi. Yönetimin kurulunun da bu gelişmeleri değerlendirdiği kaydedildi.