BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzon'da yara sarma zamanı

Trabzonspor'da yara sarma zamanı. Güney Kıbrıs takımı olan Anorthosis'e mağlup olan bordo-mavililer, mutlak galibiyet istiyor. Gökdeniz'in hırsı dikkatlerden kaçmadı.

Abone ol

Gökdeniz Karadeniz, "Çarşamba günü bambaşka bir Trabzonspor izleyeceksiniz. Birbirimize söz verdik. Anorthosis'in şansı yok" dedi.

Trabzonsporlu futbolcular hırs küpü. Kıbrıs'ta yaşadıklarını unutamayan bordo mavililer 3-1'lik yenilginin ezikliğinden kurtulup ant içtiler. Avni Aker'de Anorthosis'i futbolları ile sileceklerini belirten Gökdeniz Karadeniz "Kıbrıs'ta bir çok şeyden etkilendik ve kötü bir futbol sergiledik. Ama Çarşamba günü bambaşka bir Trabzonspor göreceksiniz. Famagusta'nın bir haftalık sevinci kursağında kalacak. Çünkü turu geçen taraf biz olacağız" dedi.

DAHA İYİ TAKIMIZ
Teknik Patron Şenol Güneş de adeta futbolcularının beynini yıkıyor. Antrenmanlarda "Rakibi küçük görmeyeceğiz ama biz Famagusta'yı her zaman yenecek güçte bir ekibiz" diyen Güneş şöyle konuştu: "Çarşamba günü turu geçen taraf biz olacağız. Çünkü biz onlardan çok daha güçlü bir takımız. Trabzonspor olarak Famagusta'yı farklı yenip Avni Aker tribünlerini ayağa kaldırmalıyız."

TARAFTAR HAZIR
Trabzonsporlular Derneği Başkanı Özgür Özal ise "Üzerimize düşen görevi yapacağız. Biz de bu maç için özel hazırlanıyoruz. Tribünleri hınca hınç doldurup takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz" dedi.

Kaynak: www.pasfotomac.com.tr

ani