BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Daum'un son iki transfer adayı

Fenerbahçe, yerli ve yabancı transferleri bitirdi gibi. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Daum, bir oyuncu daha istiyor. Daum'un iki tane yerli adayı var...

Abone ol

"Hamit veya Nihat'tan birini kesinlikle almalıyız" diyen Daum ısrar etti, yönetim harekete geçti. Hamit ağır basıyor.
***
Daum bastırıyor

Fenerbahçe'nin ofansif gücünü artırmayı hedefleyen Alman teknik adam, "İki futbolcu da çok işimize yarar. Hücumda güçlü olmak zorundayız" dedi..

Sadece iki yerli oyuncu kaldı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı toplantıda Hamit Altıntop ve Nihat'ın transferlerini gündeme getirdi. İki oyuncunun da işlerine çok yarayacağını belirten Daum, "Hücumda güçlü olmak zorundayız. Yerli futbolcular içinde işimize en çok yarayacak iki isim var. Nihat ve Hamit'ten birini bitirebilirsek, çok iyi olur" dedi.

NİHAT'IN SAKATLIĞI SORU İŞARETİ
FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım da Daum'a "Nihat'ın sakatlığı devam ediyor. Alırsak ilk tur maçlarının büyük bir bölümünde oynayamaz. Ancak transferini araştırıyoruz. Eğer istediğimiz şartlarda olursa, transferini gerçekleştiririz. Hamit için de girişimlerimiz sürüyor. En kısa zamanda bu oyunculardan birini bitirmek istiyoruz. Gerekeni yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: