BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.409,07
HABER /  SPOR

Trabzonda ibre Güneşi diyor

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, bir yandan da teknik direktör meselesini çözmeye çalışıyor.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, bir yandan da teknik direktör meselesini çözmeye çalışıyor.

Ersun Yanal'ın istifasının ardından sezon sonuna kadar takımı PAF Takımı Antrenörü Ahmet Özen'e emanet eden Bordo - mavili yönetim, gelecek sezon takımın başına Şenol Güneş'i getirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Anlaşma aşamasında olunduğu öğrenilen Güneş'in de, görevi kabul etmek için tam yetki istediği bildiriliyor.

Takımın başına tek yetkili olarak gelmek isteyen Güneş, transfer komitesi, alt yapı ve Futbol A.Ş'nin de kendisine bağlanmasını istediği belirtildi.

Taraflar arasında ön görüşmelerin yapıldığı kaydedilirken, en önemli sorunun ise Güneş'in kulübü ile devam eden kontratı olduğu öğrenildi. Güneş ve Trabzonspor yönetiminin bu sorunu aşmak için de girişimlerini sürdürdüğü bildiriliyor.

Güneş'in takımın başına gelmesi halinde iki veya üç Koreli futbolcuyu da beraberinde getirebileceği öğrenildi. Güneş'in transfer etmeyi düşündüğü isimlerin Seoul'de forma giyen 21 yaşındaki Lee Chung Yong ile 20 yaşındaki Ki Sung Yong ile olduğu iddia ediliyor.

TARAFTAR 'GÜNEŞ' DİYOR

Trabzonsporlu taraftarların da takımın başında görmek isteği isimlerin başında Şenol Güneş geliyor. Avniaker.net adlı internet sitesinde yapılan, 'Trabzon'un yeni hocası kim olsun?' anketinde, Güneş yüzde 22 ile ilk sırada yer alıyor.

Louis Van Gaal'ın yüzde 16, Mircea Lucescu'nun yüzde 13 ve Ertuğrul Sağlam'ın yüzde 12 oy aldığı ankette Giray Bulak, Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Christoph Daum ve Aykut Kocaman da seçenekler arasında bulunuyor. Ankete katılanların yüzde 11 ise söz konusu isimlerden hiç birisine sıcak bakmıyor.

FUTBOLCULAR STRES ATTI 

Bu arada, Trabzonsporlu futbolcular, Karadeniz Teknik Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen Rafet El Roman konserinde stres attılar.

Bordo - mavili futbolcular, kendilerine ayrılan özel bölümde konseri dinleyip eğlendiler. Konserde kaptan Hüseyin Çimşir, sanatçı Rafet El Roman'a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.