BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,98
ALTIN 2.417,39
HABER /  SPOR

Trabzon Ziya Doğana güveniyor

Ankaragücü mağlubiyeti sonrası Trabzon yönetimi Ziya doğan'a desteklerinin tam olduğunu açıkladı.

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Ziya Doğan'a güvendiklerini belirterek gelecek sezonu şimdiden konuşmanın doğru olmadığını söyledi.

Dün 1-0 kaybedilen Ankaragücü maçından sonra taraftarın gösterdiği tepkiyi haklı bulan Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Bordo-mavili taraftarları rakip takımı alkışlamalarından dolayı da tebrik etti. Maçı kazanmak için iyi konsantre olmanın şart olduğunu anlatan Kafkas, "Futbolda maça daha iyi konsantre olan takım maçı kazanıyor. Başka şeylere konsantre olan da maalesef performans düşüklüğü yaşıyor. Çok kaybedilmiş bir şey yok. Trabzonspor'a yakışmayan bir futbol oynadık. Milli maçlar nedeniyle lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirip toparlanma sürecine girmeliyiz" dedi.


Ligin ikinci yarısında, ilk devrede yaşadıkları puan kayıplarını kapatmaya çalıştıklarını anlatan Kafkas, şöyle konuştu: "Hedefimiz Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak. Trabzonspor'un vizyonu ve geleceği için Avrupa kupalarında yer almak istiyoruz. Bunun kısa yolu da Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmaktan geçiyor."


Zeyyat Kafkas, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'a güvenlerinin devam ettiğini ve problemin Doğan'dan kaynaklanmadığını da anlatarak gelecek sezonu şu an konuşmanın doğru olmadığını ifade etti.