BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gerets kahroluyor onlarsa..

Gerets üzüntüsünden kahrolurken, dünkü idmanda Hasan Şaş, Necati ve Ümit Karan'ın neşeli tavırları görenleri şaşırttı..

Abone ol

Gerets üzüntüsünden kahrolurken; Hasan Şaş, Necati ve Ümit Karan gibi oyuncuların pek oralı olmaması ve idmanda şakalaşmaları dikkatlerden kaçmadı.

Bu filmi görmüştük

Sarı-Kırmızılılar bundan 2 hafta önce Beşiktaş ile İnönü’de kozlarını paylaşmış, sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrılmıştı. Taraftarlar isyan ederken, ertesi gün yapılan idmanda Hasan Şaş, İliç ve Rigobert Song gibi oyuncuların keyfine diyecek yoktu. Bu oyuncuların kahkahalarla güldüğü fotoğrafları gören taraftarlar büyük tepki göstermişti. Ancak kimse bundan ders almamış olacak ki, Florya’da dün aynı film tekrar görüldü!

Konya’ya gitmeyenler

Tribünler önce yönetimi, sonra da teknik heyeti istifaya çağırmış, hatta hocanın üzerine yürüyecek kadar ileri gitmişti. Şampiyonluk şansı iyiden iyiye azalıyordu. Galatasaray dün basına açık bir idman gerçekleştirdi. Çalışmadaki en üzgün isim Gerets’ti. Ama Konya’ya götürülmeyen Hasan Şaş ve Necati ile oyuna sonradan giren Ümit Karan hayli neşeliydi. Antrenman boyunca birbirleriyle şakalaşıp, oyunlar oynayan bu 3 oyuncunun tavırları, görenleri çok şaşırttı.

Fanatik