BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.399,33
HABER /  SPOR

Trabzon ruhu nasıl geri gelir?

Trabzon lige kötü başladı. Yeni transferleri ile bir çıkış yakaladı. Peki Trabzonspor ruhu nasıl tekrar geri gelir?

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor ruhunun, ancak şampiyon olmakla geri geleceğini söyledi.

Hacıosmanoğlu, son haftalarda ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda aldığı sonuçların abartılmaması gerektiğini belirterek, "4 hafta önce bu takım başarılı olamaz diye karamsar bir tablo çizildiyse, 3-4 maçı da başarı gibi göstermenin Trabzonspor'a bir yararı yoktur. Alınan bu sonuçlar güzel ama Trabzonspor formasının karşılığı değil. Oyuncu kardeşlerimiz de bunları biliyor ve Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacaklar" dedi.

İLK YARIYA KÖTÜ BAŞLADIK

Ligin ilk yarısında kötü ve şanssız biçimde maçlar yitirdiklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor, o dönemde birkaç maç kazansa şampiyonluğun en büyük adayıydı. İkinci yarıda hocanın isteği doğrultusunda takıma oyuncular kattık. Hocanın tanıdığı isimler olduğu içinde uyum sorunu yaşamadık. Trabzonspor, artık herkesi başarılı olacağı düşüncelerine sevketmiştir. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Konyaspor maçını kazanarak ondan sonra diğer maçların hesabını yapmalıyız" diye konuştu.