BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Trabzon Manisada moral arıyacak

Toulouse karşısında aldığı yenilgilerin ardından morallerin bozulduğu Trabzonspor'da, gözler Manisaspor'da!

Abone ol

Ligde Diyarbakırspor ve UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Toulouse karşısında aldığı yenilgilerin ardından morallerin bozulduğu Trabzonspor'da, gözler pazar günü deplasmanda oynanacak olan Manisaspor maçına çevrildi.

Manisaspor maçı hazırlıklarına bugün basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanla başlayan bordo-mavililer, deplasmandan alacağı galibiyetle moral bulmayı hedefliyor. Karadeniz temsilcisinin, teknik direktör Hugo Broos yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Cemil Usta Sahası'nda yaptığı antrenmanda Toulouse maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşunun ardından soyunma odasına giderken, diğer futbolcuların koordinasyon çalışması yaptığı bildirildi. Sakatlığı bulunan oyuncular Yattara ve Zafer'in ise takımdan ayrı düz koşu yaptıkları öğrenildi.

Öte yandan, Trabzonspor'un Namibyalı oyuncusu Razundara Tjikuzu'ya ile Hırvat oyuncuları Hrvoje Cale ve Drago Gabriç'e milli takımlarından davet geldi.

Buna göre Tjikuzu, Namibya Milli Takımı'nın Swaziland ile 5 Eylül'de Windhoek'te oynayacağı, Cale ve Gabriç da Hırvatistan Milli takımının 5 Eylül'de Beyaz Rusya ve 9 Eylül'de İngiltere ile oynayacağı maçların için aday kadroya çağrıldılar.