BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,33
HABER /  GÜNCEL

Levent Garipoğlu ifade verdi

Levent Gariboğlu yaklaşık 3 saat kaldığı Asayiş Şube Müdürlüğü'nden akşam saatlerinde ayrıldı.

Abone ol

Levent Gariboğlu yaklaşık 3 saat kaldığı Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Levent Garipoğlu ticari taksiye binerek emniyetten ayrıldı.

Etiler'de yaklaşık 6 ay önce kafası başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun izini bulmak isteyen İstanbul polisi, zanlının ailesini üç gündür emniyette misafir edip bilgisine başvuruyor.

Dün ve önceki gün Gariboğlu ailesi ve şirket çalışanlarının ifadesine başvuran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bugün ağırlıklı olarak Cem Garipoğlu'nun anneannesi Saadet, dayısı Serhat ile diğer dayısı Sedat ve eşi Zehra Erol'un ifadesine başvurdu. Polis, Cem Garipoğlu'nun amcası Nizam ve eşi Tijen Gariboğlu'nun da bilgisine başvurdu. Cinayet Büro Amirliği'nin daveti üzerine saat 14.30 sıralarında zanlı Cem Garipoğlu'nu ağabeyi Levent Gariboğlu da Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Yaklaşık 3 saat sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkan Levent Gariboğlu, kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakarak ticari bir taksi ile emniyetten ayrıldı.