BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.504,82
HABER /  SPOR

Trabzon maçında seyirci yok!

Fenerbahçe'ye verilen cezalar çok kritik bir döneme denk geldi. Bakın Fener'in önünde hangi maçlar var...

Abone ol İNTERNETHABER/ Fenerbahçe kelimenin tam anlamıyla şokta... Fikstüre bakıldığında Fener'e verilen ceza darbe gibi... Çünkü şampiyonluk yarışında en kritik maçların olduğu haftaya denk düştü.

Fenerbahçe bu haftasonu yılın en önemli derbisine çıkacak. Deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan kanarya, bu sok cezaların moral bozukluğu ile sahada olacak.

Bu maç şampiyonluk yarışında kritik bir dönemeç. Lider ile 2 puan geriden gelen BJK'nın mücadelesi zirvede bir değişikliğe yol açabilir.

Bu maçta Zico takımının başında olamayacak. Aurelio da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Sadece bu değil; Aziz Yıldırım, Ali Koç ve Mahmut Uslu Beşiktaş maçına gidemeyecek. Yani Fenerbahçe bu maçta "başsız" kalacak.

TRABZON MAÇI SESSİZ

Fenerbahçe bu kritik derbinin hemen sonrasında evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. Ancak federasyonun kestiği ceza nedeniyle bu maç seyircisiz oynanacak. Yani verilen bir maçlık seyircisiz oynama cezası da en kritik maçlardan birine denk düştü.

SIRADA YİNE DERBİ VAR

Fenerbahçe tam bir kabusun ortasında. İki zorlu maçın ardından Galatasaray derbisi Fener'in önünde duruyor. Bu "trio"dan çıkması ise mucize gibi görülüyor... //