BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Fenerbahçe ligden çekilir mi?

Spor dünyası sıcak gelişmelere gebe... Fenerbahçe'nin ceza üzerine 'ligden çekiliriz' söylemi gerçek olur mu?

Abone ol

Fenerbahçe ile Federasyon arasındaki çekişme yeşil sahaları karıştıracak gibi. PFDK'nın derbi maç dolayısıyla kararını daha sonra açıklaması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı. Spor camiasında deprem etkisi yapan karar jet hızıyla alınıp, açıklandı.

Fener camiası kararın derbi maç öncesine getirilmesi kadar, Runje'nin cezasında gösterilen hoşgörüye de kızgın. Çünkü aynı hoşgörülü yaklaşım, jet hızıyla verilen bu kararla Fenerbahçe'ye karşı gösterilmedi.

TARAFTARIN "ÇEKİLELİM" BASKISI

Ulusoy yönetimine tepkili olan Fener yönetiminin bu ceza sonrasında atacağı adım büyük merakla bekleniyor. Spor dünyası sıcak gelişmelere gebe...

Fener taraftarının gündeme getirdiği "ligden çekilelim" kampanyası, bu ceza sonrasında daha yüksek sesle dile getirilecek gibi... Üstelik bu kez eskisinden de fazla taraftar bulacağa benziyor.

Asıl merak edilen ise Fenerbahçe yönetiminin bu kez "çekilelim önerisine" destek verip vermeyeceği. 100. yılda Federasyon ile olan çekişmesi nedeniyle şok üstüne şok yaşayan Fener yönetimi bu yönde bir karar alırsa büyük sürpriz olmayacak gibi...