BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,68
ALTIN 2.394,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon ile Antalya'nın futbol buluşması

Trabzonspor ile Antalyaspor'un Türkiye Kupası karşılaşması AK Parti ve CHP'nin belediye başkanlarını buluşturdu.

Abone ol

Trabzonspor ile Antalya takımları arasında oynanacak olan Türkiye Kupası yarı final müsabakasını izlemek için Trabzon'a gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak kupa maçı nedeniyle Trabzon'a gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın Trabzon Belediyesi'ni ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Belediye başkanımız tıp mesleğinden meslektaşım, Şimdi de belediye başkanı olarak meslektaşım. Antalyaspor ile Trabzon spor takımları arasında oynanacak müsabaka nedeniyle kentimize geldiler. Müsabakanın centilmenlik içersinde geçeceğine inanıyorum. Maçın sonucu ne olursa olsun kazananın centilmenlik, dostluk ve futbolun olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Trabzon'un futbolla yaşayan bir şehir olduğunu vurgulayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "Trabzon Belediyesi'ni ilk defa başkanımız vesilesi ile ziyaret ediyorum. Trabzon, gerçekten çok sevdiğim ve çok güzel bir şehir. Tarihi kimliği nedeniyle belediye binasını da çok etkileyici buldum. Başkanımız aynı zamanda meslektaşım. Bu akşam oynanacak maçın çok zevkli ve çekişmeli geçeceğine inanıyorum. Trabzonspor'un şu an ki performansı çok iyi. Maçta iyi oynayan kazansın. Futbol ve dostluk hiç kaybetmesin diyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret anısına Başkan Gümrükçüoğlu, Başkan Akaydın'a telkari işlemeli kahve takımı hediye etti.