BIST 10.073
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.427,37
HABER /  SPOR

Trabzon havaya giremiyor

Trabzonspor Kulübü Başkanı Albayrak'tan başarısız sonuçların ardın itiraf geldi

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, takımın başarılı olabilmesi için gece gündüz aralıksız çalıştıklarını ancak takımı bir türlü tam olarak havaya sokamadıklarını belirterek, taraftarlardan yardım istedi.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi dergisine önsöz yazan Nuri Albayrak, "Trabzonsporumuz'u özlediğimiz başarılara kavuşturmak için 24 saat mesai veriyoruz. Şu iyi bilinsin ki ekibimiz iyi yolda. Tek eksiğimiz var o da takımımızı tam havaya sokamamak. Bizler bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Sıra artık sizlerde. Taraftarlarımıza bu anlamda büyük görevler düşüyor. Hüseyin Avni Aker'i her maç karnavala çevirmeliyiz. Doksan dakika hiç susmadan takımımızın arkasında olmalıyız. Başarı için istikrar ve birliktelik şart. Bunun için de takımımızın gerçek sahiplerinin, yani taraftarlarımızın maça gelerek takımı motive etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Nuri Albayrak'ın bu dileklerine rağmen, bordo-mavili taraftarlar Çaykur Rizespor karşılaşmasına beklenen ilgiyi göstermezken tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.