BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.430,10
HABER /  SPOR

Deivid hat-trickle kendine geldi

V. Manisaspor maçında attığı gollerle çoşan Brezilyalı yıldız Deivid'in kendine güveni tam

Abone ol

Vestel Manisaspor maçında attığı gollerle ön plana çıkan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid de Souza, artık takıma uyum sağladığını ve ardından gollerinin gelmeye başladığını söyledi.

Deivid de Souza, Fenerbahçe TV'de yaptığı açıklamada, ilk geldiklerinde tüm yabancı oyuncuların büyük eleştiriler aldığını, kendisinin de gol atamadığı eleştirilerine uğradığını belirterek, ''Halbuki gittiğim tüm takımlarda, oynadığım her maçta gol atan bir oyuncuyum. Uyumla ilgili olduğu anlaşılabiliyor. Takımıma uyum sağladım ve ardından gollerim gelmeye başladı'' dedi.

Taraftarların, takımın en büyük itici gücü olduğunu dile getiren Deivid, şöyle konuştu: ''Taraftarımızdan, şu ana kadar olduğu gibi, bundan sonra da bizimle birlikte mücadele etmelerini bekliyoruz. Biz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Taraftarların bize güvenmesi çok önemli. Ayrıca biz sahayı nasıl titretiyorsak, onların da sahayı bizim gibi titretmesi gerekiyor. Takımımızla taraftarlarımızın oluşturacağı sinerjiyle en iyi noktaya geleceğimize ve başarılarımızı beraber kutlayacağımıza inanıyoruz.''