BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Trabzon Güney Koreli'nin peşinde

Yurt içinde forvet mevki için Cenk Tosun ve Turgay Bahadır ile temaslarını sürdüren Bordo-Mavililer, gözünü Avrupa'ya çevirdi.

Abone ol

Trabzonspor'da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu sezon yardımcı antrenör Şeref Çiçek'in birçok kez takip ettiği, teknik direktör Şenol Güneş'in de yakından tanıdığı Monaco'nun 26 yaşındaki Güney Koreli forvet oyuncusu Park Chu Young'un da transfer gündemine girdiği öğrenildi. 

Monaco'nun 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek FC Seoul'den transfer ettiği oyuncu için 4 milyon Euro civarında bir fiyat istemesi bekleniyor.

KONTENJAN SORUNU AŞILIRSA TRANSFER EDİLECEK

Ancak şu anda 11 yabancı oyuncusu bulunan Trabzonspor, yabancı kontenjanında sıkıntı yaşıyor. Hırvat futbolcu Cale'yi henüz elinden çıkaramayan, Jaja'nın ise Arap takımı Al Ahli'ye gitmeye sıcak bakmaması üzerine sıkıntı yaşayan yönetim, Hırvatistan'da kaza geçiren Drago Gabric'in ise sözleşmesini dondurmayı planlıyor. Cale ve Jaja'nın takımdan tam olarak ayrılması durumunda ise yabancı kontenjanının 8'e düşeceği ve bu durumda Park Chu Young'un transfer edilebileceği belirtildi. Yerli bir forvet oyuncusunun alınması durumunda ise bu transferin tamamen rafa kalkabileceği iddia edildi.

ADRİAN AYASOFYA MÜZESİNDE İMZALAYACAK

Trabzonspor'un Polonya'nın Warşova takımından transfer ettiği Adrian Mierzejewski'nin yarın Trabzon'a gelmesi bekleniyor. Futbolcunun çarşamba günü ise Trabzon'daki Ayasofya Müzesi'nin bahçesinde düzenlenecek törenle 5 yıllık sözleşmeye imza atacağı açıklandı. Brezilyalı Paulo Henrique'ye de Şamil Ekinci Müzesi'nde imza attıran Bordo-Mavililer, bundan sonraki transferlerde de aynı yolu izleyeceği ve imza törenlerini farklı yerlerde yapıp Trabzon'un tanıtımına katkı yapmaya çalışacağı öğrenildi.

TRABZONSPOR 5 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Öte yandan 29 Haziran da Hollanda'nın Honderloo kasabasına giderek yurt dışı kampına start verecek olan Bordo-Mavililer, 20 gün sürecek kamp boyunca toplam 5 hazırlık maçı yapacak. Bu maçların kimlerle ve hangi tarihlerde oynanacağı ise önünüzdeki günlerde açıklanacak.