BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  GÜNCEL

'Şampiyonluğun en büyük adayıyız'

Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun yardımcısı olarak (A) takımda çalışmaya başlayan Ömer Gülen'den açıklamalar

Abone ol

Beşiktaş'ta futbol öz kaynak düzeninin çeşitli kategorilerinde 17 yıl görev yaptıktan sonra teknik direktör Tayfur Havutçu'nun yardımcısı olarak (A) takımda çalışmaya başlayan Ömer Gülen, ''Zor bir sezon olacak ancak şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş'' dedi.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Gülen, ihtiyaç duyulan bölgelere yapılan transferlerle güçlü bir takım kurulduğunun altını çizerek, ''Yeni sezon için alternatifi bol bir kadro oluşturuldu. Takım olarak ilk hedefimiz Süper Kupa'yı kazanmak. Lige de iyi başlamak istiyoruz. Geçen sezon olduğu gibi takım ruhunu ön plana çıkartan bir ekip oluşturacağız'' ifadesini kullandı.

Yeni gelen oyuncuların kamp süresinde uyum sorununu atlatacaklarına inandığını ifade eden tecrübeli futbol adamı, ''Geçen sezon transfer ettiğimiz futbolcularımız ligimize alıştılar, artık daha tecrübeliler. Deneyimli ve genç oyunculardan kurulu bir takım olduk. Bu iki önemli faktörü birbirine uyumlu hale getirip hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız'' şeklinde konuştu.

Tayfur Havutçu'nun göreve gelmesiyle birlikte takımdaşlık ruhunu ortaya çıkartmak için çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını dile getiren Ömer Gülen, bu durumun kazanılan başarılardaki en önemli faktör olduğunu söyledi.

Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun dinamik, bilgili, tecrübeli bir teknik adam olduğunu ve başarılı olacağına tüm kalbiyle inandığını ifade eden Gülen, ''Tayfur hoca sıkıntılı bir dönemde göreve gelmişti. Ancak oynattığı futbol, aldığı sonuçlar ve kazandığı kupayla kendisini ispatladı. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır diyebilirim. Beşiktaşımızı layık olduğu yere taşıyacağına yüzde yüz inanıyorum'' diye konuştu.

Yardımcı antrenör Ömer Gülen ayrıca, ligdeki takımlarının birçoğunun yerli teknik adamlarla çalıştığını ve Türk futbolunun kendi değerlerine sahip çıkmasının sevindirici olduğunu söyledi.