BIST 10.643
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.431,59
HABER /  SPOR

Trabzon Güneşi bağrına bastı

Güney Kore'nin FC Seul Kulübü ile sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor ile prensipte anlaşan teknik direktör Şenol Güneş, Trabzon'a geldi.

Abone ol

Geçen hafta Güney Kore'ye giden Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve kulüp genel sekreteri Hasan Yener'in yaptığı teklifi kabul eden bordo-mavili takımın eski çalıştırıcısı, sabah saatlerinde Trabzon'a geldi.

Şenol Güneş'i, Trabzon havalimanında kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile bir grup taraftar karşıladı.

Taraftarlar, Trabzonspor kaşkolu taktıkları Şenol Güneş'e, yaktıkları maytaplar ve tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundular.

"Buranın ev sahibisin. Artık bizi bırakma" diyen taraftarlara seslenen Güneş, "Bu kulüp hepimizin. Kulübün geleceği taraftardır. Biz de taraftarız. Görev alırız veya almayız. Herkes ayrılıyor ama taraftar kalıyor" dedi.

Ev sahibi, misafir diye bir ayrım yapılmaması gerektiğini anlatan Güneş, "Hepimiz aynıyız. Herkes buraya gelip başarı için hizmet veriyor. Önemli olan kulübü başarıya götürmek. Zaman zaman dalgalanmalar da olsa başarı için yönetim, oyuncu, teknik heyet ve taraftar işbirliği gerekiyor. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bizim de başarıda katkımız olursa mutlu oluruz. Camianın beklentisine cevap vermek istiyoruz. Tekrar ailemin içerisinde olduğum için mutluyum."

Daha sonra havalimanından ayrılan Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sadri Şener, yeni ve eski yöneticilerin de yer alacağı geniş katılımlı bir imza töreniyle Şenol Güneş ile 3,5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.