BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,89
ALTIN 2.405,34
HABER /  SPOR

Beşiktaşa süper Torun geliyor

Yıldırım Demirören yeni ekibi içinde yer alması beklenen Sinan Vardar hedeflerindeki futbolcuyu açıkladı..

Abone ol

Kartal'a Batuhan, İbrahim Kaş ve serdar Özkan gibi isimleri kazandıran ve Ocak'ta yapılacak kongrede Demirören'in listesinde yer alacağı belirtilen Sinan Vardar, yeni hedefinin Hamburg'un Türk yıldızı Torun'a siyah-beyazlı formayı giydirmek olduğunu söyledi.

Bugün gazetesinden Orçun Özateş'e konuşan Vardar, bu futbolcu hakkında şunları söyledi:

"Şu an Almanya'da izlediğimiz bir futbolcularvar. Hamburg forması giyen Tunay Torun'u çok yakından takip ediyorum. Kesinlikle Beşiktaş'a faydalı olacak bir oyuncu. Almanya'da 17 yaşında bir Türk genç onuda yakında herkes tanıyacak dedi. Başkana ve Mustafa Denizli'ye önereceğim inşallah bu oyuncularla birlikte olacağız. (Tunay Torun sözleşmesinin 2011'de biteceği ve bonservis bedelinin 500 bin euro olduğu öğrenildi)"

Tunay Torun kimdir?

Babası terzi, annesi hastanede görevli olan Tunay 21 Nisan 1990 Hamburg doğumlu. St. Pauli'de yetişti. Sonra Hamburg'a transfer oldu. Aslen Samsun Salıpazar'lı olan genç futbolcunun her yıl Yalova Çınarcık'ta tatil yaptığı ifade edildi.

Kalbimin sesini dinledim Türkiye'yi seçtim

Genç futbolcu bir röportajında şöyle konuşmuştu: "Almanya genç milli takım kampındaydım. Hami Mandıralı telefon etti. Kalbimin sesini dinledim ve Türkiye'yi seçtim. Ben Almanya'da doğsam da büyüsem de benim ilk tercihim Türkiye'dir."