BIST 9.008
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.282,18
HABER /  POLİTİKA

TP Sivas İl Başkanı'nın talihsiz kazası!

Türkiye Partisi (TP) Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu talihsiz bir kaza yaşadı.

Abone ol

Türkiye Partisi (TP) Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu genel seçimlere kendi amblemleri altında gireceklerini belirterek iktidara talip olduklarını söyledi. Kuzu açıklamasını bitirdikten sonra koltuğunun kırılması sonucu yere düştü.

TP Sivas İl Başkanı Ahmet Kuzu parti binasında yaptığı açıklamada partisinin genel seçimlere kendi amblemi altında gireceğini söyleyerek, "Allah'ın izniyle bu seçimden büyük bir zaferle çıkacağız. Türkiye Partisi olarak Sivas'ta da aynı başarıyı yakalayacağımıza inancımız sonsuzdur. Biz insanları ırk, din, dil, mezhep ayrımı yapmadan yaratılan herkesi yaratandan ötürü seviyor tüm insanlarımızı kardeş biliyor desteklerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Sivas'ta 5 milletvekilliğine de talip olduklarını ifade eden Kuzu, "Türkiye Partisi olarak Sivas'ta çıkacak olan bütün milletvekilliğine talibiz. Bütün halkımızın desteğini bekliyoruz" dedi.

Ahmet Kuzu Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener'in Sivas'tan aday olacağını söyledi. Kuzu basın açıklamasını bitirdikten sonra basın mensuplarıyla vedalaşırken koltuğunun kırılması sonucu yere düştü. Bütün açıklamalarında ilginç yöntemler kullanarak dikkatleri üzerine çeken Ahmet Kuzu bu sefer planda olmayan olayla karşılaşınca 'Nazar değdi' diyerek espri yaptı.