BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Toya Vista'da satışlar devam ediyor

Toya Yapı tarafından Avcılarda yükselen Toya Vista'da satışlar devam ediyor.

Abone ol

Toya Yapı'nın Avcılar'da inşa ettiği Toya Vista; Modern Mimari yapısıyla konforlu ve güvenilir bir hayatın kapılarını aralıyor.

Toya Vista, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarasına karşı hayat standartlarını en yüksek seviyede tutabilmek amacıyla özel olarak tasarlanıyor. Konutların her biri manzaradan ve gün ışığından en verimli şekilde yararlanacak şekildi ihtiyaç ve isteklere uygun olarak 2+1 ve 3+1 tipinde ideal büyüklük ile maksimum konforda hızla inşa ediliyor.

Toya Vista'da;

2+1 konutlar 314 bin TL'den,

2+1 konutlar 325 bin TL'den,

3+1 konutlar 461 bin TL'den satışa sunuluyor.

Toya Vista, projenin 15'inci katında konumlandırılan ve denizi ayaklarınızın altına hissettiren sosyal tesisleriyle yoğun ilgi görüyor. Sağlıklı bir yaşam konseptinin öne çıktığı Toya Vista'da yaklaşık 3 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. Sağlıklı yaşamın sürekliliğini sağlayacak fitness, buhar banyoları gibi sosyal tesisleri açık havuz tamamlıyor. Ev sahiplerinin yaşam alanlarından uzaklaşmadan sosyalleşme imkanı buluyor.

Avcılar'ın merkezinde inşa edilen Toya Vista, sakinleri için günümüzün en büyük problemlerinden ulaşım sorununu da ortadan kaldırıyor. E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde bulunan Toya Vista, Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk havalimanı'na 10 dakika mesafede bulunuyor. Ayrıca alışveriş, eğitim ve sağlık kurumlarına yakınlığı ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Toya Vista İletişim:

Web : www.toyavista.com

Tel : 0212 590 90 06