BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,84
ALTIN 2.502,51
HABER /  GÜNCEL

Topladığı kağıtları bırakmak istemedi

Gaziantep’te çöplerden karton toplayan Suriyeli iki şahıs otomobilin çarpması sonucu yaralanırken istekleri olay yerindeki herkesin yüreğini...

Abone ol

Gaziantep’te çöplerden karton toplayan Suriyeli iki şahıs otomobilin çarpması sonucu yaralanırken istekleri olay yerindeki herkesin yüreğini burktu. Acı içinde kıvranan karton toplayıcısı, karton doldurduğu el arabasını gözyaşları içinde bırakmak istemedi.
Edinilen bilgiye göre Kolejtepe Mahallesi Hoşgör Caddesi üzerinde bulunan çöp konteynırlarında karton toplayan Suriye uyruklu iki arkadaş el arabalarını kenara çekerek çöpü karıştırmaya başladı. Bu sırada Cumhuriyet istikametinden İnönü Caddesi istikametine gitmekte olan bir otomobil hareket halindeki bir motosiklete ardından da çöpte karton toplayan Suriyelilere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ve karton toplayan iki Suriyeli arkadaş yaralandı. Olay sonrası vatandaşlar yaralılar için sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerinde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralı Suriyeli gözyaşlarına boğularak karton doldurduğu el arabasını bırakmak istemedi. Göz yaşları içinde arabasının yanında kalmak istediğini söyleyen Suriyeli olay yerindeki herkesin yüreğini burktu. Suriyeli şahsı teselli etmeye çalışan vatandaşlar el arabası ve kartonları için endişelenmemesi gerektiğini söyledi. Ağlayarak ekmek teknesinin yanında kalmak isteyen Suriyeli sedyeye alınarak ambulansa konuldu. Kazada yaralanan Suriyeliler ve motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olaya karışarak kayıplara karışan otomobilin bulunması için çalışmalarına başladı.
(İHA)