BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tolunay Kafkas bu sözleri söyledi mi?

Uzatmalarda Fenerbahçe'nin attığı gol sonrası sinir küpüne dönen Tolunay Kafkas'in Mehmet Topuz'a söylediği iddia edilen sözler inanılır gibi değil.

Abone ol

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, cumartesi günü oynanan maçta yaptığı davranışlar ve sözleriyle neredeyse maçın önüne geçti!. Cumartesi günü Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı olaylı maçın yankıları sürüyor.

"SO...RIM O TOPU SANA"

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Kafkas'ın önce Fenerbahçe yedek kulübesini ardından da futbolculara ağır hakeret ve küfür ettiği belirtildi.

Fenerbahçe yardımcı antrenörü İsmail Kartal'a çok ağır küfürler ettiği öğrenilen Kafkas'ın, Mehmet Topuz'a da kafasını sallayarak "So... rım o topu sana" ifadesini kullandığı iddia edildi. Topuz da Kafkas'a "Neyi kime so.... yorsun" cevabını verdiği ve takım arkadaşlarının Topuz'u zor sakinleştirdiği gelen haberler arasında.

KINAMA ANTEP'TEN GELDİ!

Kafkas'ın eski G.Antep'li Bekir İrtegün'e de "Bittin sen Bekir" demesinin sebebi de anlaşılamadı. Bu arada G.Antepspor Kulübü resmi siteden İsmail Kartal'ı "Başkası için değil kendiniz için oynayın şerefsizler" sözünü sarfettiği için Kartal'ı kınadı.

GOLDEN SONRA KARIŞTI

SANTOS'un 90+4'te attığı golün ardından G.Antep yedek kulübesi ile taraftarlar arasında diyalog yaşandı. Olayların büyümemesi için Başkan Yıldırım sahaya indi. Kafkas ile Fenerliler arasındaki gerginlik de işte burda başladı.