BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.410,41
HABER /  SPOR

Tolganın beyninde ödem oluştu

Manisaspor karşılaşmasında sakatlanan Tolga Doğantez'in beyninde ödem oluştuğu belirtildi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de bugün oynanan Vestel Manisaspor-Ankaragücü karşılaşmasında sakatlanan Ankaragücü'nün defans oyuncusu Tolga Doğantez'in beyninde ödem oluştuğu belirtildi.

Karşılaşmanın 30. dakikasında Vestel Manisasporlu oyuncu Selçuk ile çarpışan Tolga, Manisa Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

BEYNİNDE ÖDEM VAR

Manisa Devlet Hastanesinde Beyin Cerrahı Op.Dr. Selçuk Saydam'ın nezaretinde tedavi altına alınan futbolcunun çekilen filmlerinin ardından, beyninde ödem oluştuğu açıklandı.

DURUMU İYİ

Sol elinde uyuşma tespit edilen Tolga'nın boyun MR'ının çekildiğini ifade eden Saydam, yaptığı açıklamada, futbolcunun genel durumunun iyi olduğunu, ancak yakından takip edilmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

1 HAFTA TAKİP EDİLECEK

Travmaya bağlı beyinde bir ödem var. Futbolcumuz, gözlem altında tutularak takip edilmesi gereken bir durumda. Çok ciddi değil ama yine de takip edilmesi gerekmektedir. Hafızasında problem var şu anda, olayı hatırlayamıyor. Hastamızın bu rahatsızlığı atlatabilmesi için en az 1 hafta yakından takip edilmesi gerekiyor.”

Tolga Doğantez, hastanenin acil servisinde gözlem altında tutuluyor.

Bu arada baba Hüseyin Doğantez ve futbolcunun amcası İsmail Doğantez, futbolcuyu biran olsun yalnız bırakmadı.