BIST 10.195
DOLAR 32,37
EURO 34,66
ALTIN 2.383,89
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

TOKİ Safranbolu ihale tarihi yaklaşıyor

TOKİ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda düşük katlı konut projelerinin örneklerini uygulamaya başladı.

Abone ol

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy daha önce 460 konut olarak başlatılan Yazıköy yolu üzerinde yapılacak TOKİ Sosyal Konut projesinde yeni bir çalışma ile son rakamın 506 olduğunu açıkladı.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, büyük bir sürecin son dönemlerine geldiklerini söyleyerek, ' Öncelikle Sayın Başbakanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman eksik etmediler. Bilindiği üzere TOKİ inşaata başladığı şehirlerde o şehrin mimarisine göre konutlar yapacak. Bu nedenle Safranbolu'muzun muhteşem mimarisi bu konutlarda da yaşayacak. Yapılacak olan ek 46 konut için yeniden bir kura çekimi yapacağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ev sahibi olmalarına vesile olacağız. Bunun mutluluğu bizlere ziyadesi ile yetiyor. Bu vesile ile yaşadığımız bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen, Kalkınma Bakan Yardımcımız Mehmet Ceylan'a, Karabük Milletvekilimiz değerli büyüğümüz Mehmet Ali Şahin'e, Valimize ve TOKİ Başkanımıza teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum' dedi.

TOKİ tarafından Safranbolu'da inşa edilecek 506 konut da yöresel mimari dikkate alınarak planlandı. Zemin + 5 kat planlanan konutlar 2 + 1 niteliğinde 84 metrekare büyüklüğünde yapılacak olup ihalesi 13 Haziran 2013'te gerçekleştirilecek.