BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

BAKAN ÇAĞLAYAN, ŞAMPİYONU KUTLADI

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Galatasaray Futbol takımının 19. şampiyonluğunu kutladı. <br/>Bakan Çağlayan, yayınladığı mesajda, "2012-201...

Abone ol

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Galatasaray Futbol takımının 19. şampiyonluğunu kutladı.
Bakan Çağlayan, yayınladığı mesajda, "2012-2013 Türkiye süper liginde bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray Futbol Takımı, Galatasaray camiasına büyük bir mutluluk yaşattı. Bu şampiyonluk gece gündüz, kar kış demeden, yoğun çalışmanın, alın terinin ve çalışmanın sonucudur. Bu şampiyonluğu Galatasaray camiasına kazandıran başta futbolcular olmak üzere, teknik heyeti, teknik direktörü ve Galatasaray Kulübü başkanını tebrik ediyorum. Elbette bu şampiyonlukta 12.adam olarak bilinen, binbir zorlukla deplasman demeden her yerde Galasataray’ı destekleyen taraftarların da büyük katkısı söz konusudur. En zor koşullarda bile destek veren Galatasaray taraftarı bugün 19. Şampiyonluk ile takımına gösterdikleri desteğin karşılığını almış aldılar" ifadelerini kullandı.
Çağlayan, "Bir kez daha başta futbolcular olmak üzere 19.şampiyonlukta, emeği geçen herkesi, teknik direktörü ve teknik yönetimi, Galatasaray yönetimini tebrik ediyor, bu şampiyonluğun Galasataray’a ve Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
(İHA)