BIST 10.194
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.406,34
HABER /  DÜNYA

İZMİR SARI-KIRMIZI

Sportoto Süper Lig Şampiyonluğu’nu bu akşam aldığı galibiyetle ligin bitmesine 2 hafta kala ilan eden Galatasaray, İzmir’de taraftarlarını s...

Abone ol

Sportoto Süper Lig Şampiyonluğu’nu bu akşam aldığı galibiyetle ligin bitmesine 2 hafta kala ilan eden Galatasaray, İzmir’de taraftarlarını sevince boğdu.
Heyecanla beklenen 32. Hafta maçları oynandı ve Galatasaray Sivasspor karşısında aldığı 4-2‘lik galibiyetle şampiyonluğu garantiledi. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarının kilitlendiği karşılaşmaların ardından gülen taraf Galatasaray oldu. Şampiyonluğun garantilenmesinin ardından sokaklara dökülen binlerce Galatasaray taraftarı, İzmir’i meşale, bayrak ve formalarla sarı kırmızı renklere boyadı. Birçok renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda bazı tarftarlar davul zurna eşliğinde göbek attı. Galatasaray’ın şampiyon olması üzerine arabasına kupa ve aslan taktırıp sarı kırmızı renklere boyayan taraftarın arabası kutlamaların sembolü oldu. Gündoğdu ve Cumhuriyet meydanlarındaki kutlamaların sabaha kadar sürmesi bekleniyor.
(İHA)