BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.416,30
HABER /  GÜNCEL

Tokat'ta kaybolan çocuklardan haber var!

Tokat'ın Reşadiye İlçesi'nde geçen hafta salı günü kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı'nın, Ankara'da görüldüğü iddia edildi.

Abone ol

TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde geçtiğimiz günlerde kaybolan iki çocuk gündeme oturdu. Komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı hakkında yeni bir idda ortaya atıldı.

Gazetevatan'ın bugün ulaştığı bir görgü tanığı bomba iddialarda bulundu. Ankara'da yaşayan N.G. adlı kadın, kayıp çocukları Ankara Kızılay metrosunda yanlarında yirmili yaşlarda bir adamla gördüğünü iddia etti.

 N.G., çocukların panik halinde olmalarının aksine oyun oynar halde olduğunu ve yüzlerinin kirli olduğunu vurguladı. Çocukların yanında olduğunu söylediği ve kırmızı atkısı olan kişinin de rahat tavırlar sergilediğini aktardı.



Tokat'ta kaybolan çocukların aranmasına tekrardan başlandı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, bugüne kadar ilçenin pek çok yerinde aranmasına rağmen bir sonuca ulaşılamadı.

 Görgü tanığı, şu iddialarda bulundu: 30 Aralık Çarşamba günü 11:00-12:00 sularında, Ankara Kızılay Metrosu'nda Karanfil Sokak ile Meşrutiyet çıkışı arasında kalan mağazaların olduğu yerdeydiler.

Çocukların yanında yirmili yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim, 'taraftar' gibi giyinen ve boynunda kırmızı bir atkı bulunan bir genç adam vardı.

 Çocukların yanında yirmili yaşlarda olduğunu tahmin ettiğim, 'taraftar' gibi giyinen ve boynunda kırmızı bir atkı bulunan bir genç adam vardı. Küçük olan çocukla beraber yürüyen merdivenlerden aşağı iniyorlardı. Bu sırada küçük çocuk sürekli yukarı bakıp arkadaşını bekliyordu. Aşağı indiklerinde ben de indim. Yaşı büyük olan diğer çocuk da kısa süre sonra koşarak aşağı indi.

Çocukların yüzleri kir içindeydi ve hareketlerinden oynadıkları anlaşılıyordu.



 Atkılı adam, çocuklar oynarken yanlarından uzaklaşınca yanlarına çağırdı. Zorla tutuyormuş gibi görünmüyordu. Çocukların kayıp çocuklara benzerliği çok dikkatimi çekti. Onlar olduğuna inanıyorum, çok benziyorlardı.

Çocukların kaçırıldığı ihtimali ağırlık kazandı

POLİSE ŞİKAYET ETMİŞ

Görgü tanığı N.G., çocukları gördükten sonra 155'e telefonla ihbarda bulunduğunu aktardı. İlerleyen günlerde durumu sorgulamak için tekrar 155'i aradığını söyleyen N.G., polislerin kendisine yazılı ifadesi doğrultusunda kameraların incelenmeye alınacağını söylediğini iletti.