BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,83
ALTIN 2.414,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tokatlılar Demet Akalın'a ne attı?

Demet Akalın gözünün morardığını söylüyor. Belediye başkanı ise atılan gonca bir güldü diyor...

Abone ol

Tokat'ta konser veren Demet Akalın, sahnede yüzüne gelen bir cisim nedeniyle şarkısını yarıda keserek konser alanını terk etti.

Belediye başkanı açıkladı; "Atılan açmamış bir güldü..."

Erbaa Belediyesi tarafından 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Etkinlikleri kapsamında, ilçe stadyumunda konser düzenlendi. Konser vermek için sahneye çıkan Demet Akalın, "Sakinlik lütfen. Bu g ürültüyü kaldırmıyor kafam. Kurban olayım hepinizi görüyorum. Taşkınlığa gerek yok herkesi görüyorum. Sakin." diyerek izleyenleri uyardı.

YÜZÜNE BİR CİSİM ATILINCA...

Bir saat 15 dakika sürmesi planlanan konserin bitimine 15 dakika kala, sahneye atılan bir cisim Akalın'ın yüzüne isabet etti. Elini yüzüne tutan Akalın, şarkıyı devam ettirmeden ve hiçbir şey söylemeden sahneden indi, aracına binerek konser alanını terk etti.

SAMSUN'A HASTANEYE GİTTİ

Geceyi Erbaa ilçesinde geçirmesi planlanan Demet Akalın, programında değişiklik yaparak apar topar Samsun'a hareket etti. Konserin organizatörü Süleyman Aydın, sanatcının yaralandığını ve Samsun Tıp Fakültesinde tedavi görmek için Samsun'a gittiğini iddia ederek,"Sağ gözünün altında şişlik oluştu. Burada tedavi ettirmek istedik ama Samsun'da tedavi olmak istidiğini söyleyerek gitti." dedi.

ATILAN BİR GÜLDÜ

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, ünlü sanatçı Demet Akalın'ın aniden sahneden ayrılmasına neden olan cismin açmamış bir gül veya orkide olduğunu söyledi.

Başkan Yenihan, konuşmasına şöyle devam etti: "O da onu o ruh hali ile yanlış anlamış. Normal bir zamanda olsa onu eline alır tekrar seyirciye atar. Böyle olaylar sahnede olmuyor mu? Sanatçıya gül atılır, oda kokladıktan sonra onu seyirciye atar. Sahnedeki sanatçının diyaloğu bu şekilde gelişir. Kesinlikle öyle yorumlamayın lütfen, bizim şehrimizde konukseverlik çok önemlidir. O sanatçı da bizim baş konuğumuzdu. Kentimizden memnun olarak
göndermek isterdik. Kendisi ile fırsatını bulup görüşeceğim. Herhangi bir olumsuzluk varsa da onu ortadan kaldırırız."