BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.381,69
HABER /  GÜNCEL

Tiyatroda tecavüz rezaleti

8 yaşındaki çocuklara yönelik tiyatro gecesinde sergilenen piyes olay yarattı !

Abone ol

İngiltere'de okullar arası bir tiyatro gecesine sergilenen piyes damga vurdu. Feltham Koleji'nde sahneye koyulan oyunun izleyicileri 6 ila 8 yaş arası küçük çocuklardan oluşuyordu.

Oyunu sergileyenlerse orta okul yaşındaki öğrencilerdi. Herşey normal giderken bir sahne, tüm izleyenlerin gerilmesine sebep oldu. Çünkü bir tecavüz canlandırılıyordu. Sahnedeki genç erkek, kız rol arkadaşını tokatlayarak kendisine tecavüz edeceğini söylüyordu. Hatta pantolununu bile açarak tehditler savuruyordu.

ÖĞRETMENLER SINIFLARIYLA BİRLİKTE SALONU TERKETTİ

Bu olaylar rol icabı da olsa seyircilerin küçücük çocuklar olduğu unutulmuştu. Rahatsız olan bazı öğretmenler, sınıflarını alarak mekanı terketti. Piyes sonunda geceye katılan okullardan "Victoria Junior School"'un müdürü Wendy Young, söz konusu sahnelerden ailelerin ve öğretmenlerin haberi olduğunu ve uyarıldıklarını söyledi fakat bu da bazı kızgın ebeveynlkerin tepkisini dindirmeye yetmedi.

Nicholos Mount isimli öğrenci velisi "Kız adamı tokatlarken o da kendisine tecavüz edeceğini söylüyordu. Pantolununu açarken kızın yüzüne bir poşet geçirdi. Tamemen iğrenç bir durumdu" diye konuştu. Feltham Koleji ise henüz bir açıklama yapmadı.